Astma Fonds
Het Astma Fonds heeft eMailSignature™ binnen hun bedrijfsnetwerk geïmplemen-teerd. De snelle uitrolmogelijkheid en de juiste bedrijfsuitstraling waren de 
belangrijkste punten waaraan moest worden voldaan, vandaar de keuze voor eMailSignature™.
 
Ster
Ster is de exclusieve marketing- en verkooporganisatie voor reclamezendtijd op televisie en radio en voor reclame-uitingen op de websites van de Publieke Omroep. Ster heeft voor eMailSignature gekozen vanwege de eenvoud in beheer, flexibiliteit en mogelijkheid om op een gecontroleerde manier centraal de vormgeving van alle email handtekeningen aan te sturen.
Tauw Group
Tauw Group is een wereldwijde 
organisatie, met vestigingen in o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk, Itailië en Spanje, met meer dan 1.200 medewerkers. Om voor alle vestigingen en afdelingen binnen de organisatie een eigen uitstraling te creëren, is eMailSignature™ voor hen dé ideale tool om het handtekeningbeheer zo eenvoudig mogelijk te maken.
Schuurman Schoenen
Schuurman Schoenen is een begrip in Oost-Nederland. Met meer dan 40 vestigingen in het noorden en oosten van Nederland is het bedrijf nu al meer dan 50 jaar actief met kwaliteitsproducten, kennis van zaken en een uitstekende service.
Aevitae
Aevitae is een assurantiebemiddeling- en volmachtbedrijf dat zich richt op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen. Aevitae behoort tot de top 5 in haar marktsegment. eMailSignature™ is voor Aevitae hét gereedschap om e-mail te verzenden welke altijd de juiste uitstraling heeft.
9292 Reisinformatiegroep BV

9292 is het merk van Reisinformatiegroep BV; de onafhankelijke informatiespecialist voor al het openbaar vervoer in Nederland voor bus, trein, tram, metro en veerboot. Door eMailSignature™ heeft de organisatie nu professionele en uniforme handtekeningen in hun e-mailberichten.