MARKETING

Gebruik de Marketing Module als u uw
e-mail wil gebruiken om elke dag campagnes en advertenties van uw bedrijfsproducten en diensten onder de aandacht wil brengen.

OUTLOOK WEB ACCESS

Maakt uw organisatie gebruik van webmail van Microsoft Outlook Web Access? Dan heeft u met de OWA Module van eMailSignature™ ook ondersteuning in Outlook Web Access. Exchange Server 2003 wordt beperkt ondersteund.

ADUPDATE

Wilt u de gegevens voor de handtekening uit de Active Directory halen, maar is deze niet up-to-date? De ADUpdate Module is de ideale manier om snel en eenvoudig de Active Directory up-to-date te hebben.

ASSISTENT
Als E-mails verzonden worden met de functie 'Send on Behalf', zal Exchange de e-mail handtekening uit de manager en niet de Office-assistent gebruiken.
MOBILE
De standaard Outlook e-mail handtekening wordt toegevoegd op de Exchange Server 2007/2010. Uw e-mail handtekening ziet er professioneel uit wanneer die wordt verzonden vanaf mobiele apparaten en tabletten zoals iPhone, iPad, Android en Windows Phone enz.
BLACKBERRY
E-mailhandtekening bij alle e-mails verzonden via Blackberry smartphones. Standaard e-mailhandtekening is geïmplementeerd op het apparaat BB via BES. Handtekeningen zijn zichtbaar op apparaten (niet alleen bij het verlaten van de gateway).
VCARD
Een vCard is een algemene bestandsindeling voor het distribueren van contactgegevens als elektronische visitekaartjes. Het werkt met Microsoft Outlook en Lotus Notes. Als u de vCard module hebt geactiveerd, wordt wanneer u op de vCard van de e-mailgeadresseerde klikt de kaart geopend en wordt na het opslaan de contact informatie direct in Outlook of Lotus Notes opgeslagen.
PHONEBOOK
Het hulpprogramma Active Directory Phonebook, is een onderdeel van de ADUpdate Module. Hiermee kunt u van alle gebruikers in de Active Directory, de contactgegevens weergeven. Standaard kunt u Active Directory informatie bekijken, maar wanneer deze module is geactiveerd, kunt u ook het Phonebook updaten en onderhouden.
DISCLAIMER
Standaard in eMailSignature. Met de Disclaimer module wordt dezelfde Disclaimer tekst in verschillende e-mailhandtekeningen gezet. Ook, als u de module Marketing gebruikt, uw marketing boodschappen wordt getoond voor de disclaimer tekst.